Ervaringen

Anouk Klijn:
04-11-2019
Ik heb een hele fijne ervaring met Isa! Isa weet waar ze over praat en heeft mij goed en prettig geholpen. Keuzes maken, mezelf voorop zetten vond ik moeilijk. Dankszij Isa ben ik dingen gaan in zien en heb ik belangrijke, maar moeilijke keuzes voor mezelf kunnen maken op dat moment. Hier denk ik nog wel is aan terug en dat heeft me ook een stukje gemaakt zoals ik nu ben. Een topper ben je Isa!

Lincy Disco
31-07-2020
Isa is van mij een ex collega. Ik herinner haar als een lief, sociaal en betrouwbaar persoon . Ze heeft haar hart op de juiste plek. Werkt met heel veel plezier, liefde en passie met kinderen!

Donyell
31-07-2020
Isa is echt een schat van een meid. Ik heb een jaar met Isa samen gewerkt, waar we ontzettend veel gelachen hebben maar ook veel van elkaar hebben geleerd. Isa zet het kind echt op nummer 1. Zoals je vaker hoort, ieder kind is uniek. Isa ziet wanneer een kind wat extra begeleiding nodig heeft en kan daar op de juiste manieren op in springen. Even een keer een extra momentje 1 op 1, of juist een grapje maken. Isa zorgt ervoor dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt op de groep, waardoor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen alleen maar groeit. Zo durven niet alleen de kinderen, maar ook de collega’s zich te uiten bij Isa. Het voelt altijd vertrouwd!

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close